Agenda van de North Side Custom Club

Rock & Roll Langweer

Zaterdag 30 april
Vanaf 16.00 Amerikaanse Oldtimer-parade muziek langs de terrassen

Vanaf 21.00 Rock & Roll Bands inde horeca's

Kaarten avondprogramma:
Voorverkoop bij cafe's: € 7,50
Aan de kassa: € 10,-


Opgelet, Amerikaanse auto rijders!

Wij, de North Side Custom Club, zijn benaderd door de horecavereniging van Langweer om, in samenwerking met hen, een Rock&Roll dag te organiseren. "Wij regelen het muzikale gedeelte, jullie zorgen voor de Amerikaanse bolides."

Hier had het bestuur wel oren naar en zijn dan ook met hen in zee gegaan.

 

Deze happening is op zaterdag 30 april, vanaf 15.00 uur in het (afgesloten) centrum van Langweer. Kosten voor deze dag zijn er niet. Tenzij u 's avonds het nachtleven in wilt duiken om de Jive te dansen.

Kosten zijn dan 10 euro.

 

Leden van onze club betalen voor dit weekend 15 euro en dat is inclusief entree tot de diverse horecagelegenheden waar diverse bands spelen. Niet-leden die ook van dit weekend mee willen genieten betalen 25 euro, inclusief toegang tot de festiviteiten. Even ter duidelijkheid, deze prijzen zijn dus INCLUSIEF eventuele overnachtingen!

 

Enthousiastelingen onder ons kunnen op vrijdag al terecht op een tot camping omgedoopt parkeerterrein van de ijsbaan, vlakbij de jachthaven van dit idyllische dorp.


Er is gezorgd dat er sanitaire voorzieningen zijn zoals toiletten en er is stroom en stromend water. Douchen is ook mogelijk! Dit kan in de eerder genoemde jachthaven.


Mocht het u niet lukken om nuchter te blijven of dit juist helemaal niet willen, is er ook de mogelijkheid om (nog) een nachtje te blijven slapen.

Mocht u dus in het bezit zijn van een Amerikaanse wagen en dit lijkt u wel wat, schroom niet en kom!
Wij hopen om, samen met vele van u, een geslaagd weekend te kunnen organiseren!

 

Mochten er nog vragen zijn, kunt u contact opnemen met:


Jan Brinksma - 06-20375953
of
Karin Otten - 06-48748452

  

Met vriendelijke groet,
Het bestuur.


IMG20160414WA0014.jpg

Naar overzicht
Voor een compleet overzicht van alle meetings en foto's kijk op www.v8meetings.nl

V8 meetings

NSCC knop home NSCC knop punt NSCC knop bestuur NSCC knop punt NSCC knop historie NSCC knop punt NSCC knop agenda NSCC knop punt NSCC knop vervlogen tijden NSCC knop punt NSCC knop fotos NSCC knop punt NSCC knop ledenautos NSCC knop punt NSCC knop sponsoren NSCC knop punt NSCC knop clubblad NSCC knop punt NSCC knop bastenboek
NSCC 25 jaar
NSCC op facebook
NSCC op youtube